Onze diensten

Loket.nl is een platform dat het eenvoudig maakt om al uw zaken op het gebied van salaris en HRM (Human Resource Management) op één plek te beheren. Van verlofregistratie, met mogelijkheid tot aanvragen door werknemers, tot volledige document management oplossingen. U kiest zelf waar u gebruik van wil maken en op welke manier. Dit bespaart u veel onnodige administratieve uren en helpt de personeelsprocessen soepeler te laten verlopen.

Interesse in meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op: info@euregiohr.nl

Personeels- en salarisadministratie

De verwerking van salarissen is specialistisch werk. Wij zijn op de hoogte van o.a. de actuele regelgeving, cao- afspraken en minimumlonen. Ook belastingwijzigingen worden tijdig uitgevoerd, zodat uw medewerker het afgesproken salaris op tijd ontvangt.

Wij zorgen dat u altijd aan de wet- en regelgeving voldoet. Daar kunt u als ondernemer op vertrouwen.
Als ondernemer ontvangt u bovendien waardevolle managementinformatie. U kunt 24/7 deze informatie raadplegen via uw eigen werkgeversportaal binnen loket.nl

Loonbelasting en sociale zekerheid

Op het moment dat u loon aan uw medewerkers betaalt, moet u loonheffing (loonbelasting en sociale zekerheidspremies) inhouden en bij de Belastingdienst aangeven. Wij verzorgen dit snel en efficiënt voor u. U vindt een kopie van deze aangifte in uw loket.nl, zodat u de betaling tijdig kunt doen.

Wij ondersteunen u ook op het gebied van:

  •  Ontslag- en transitievergoedingen
  • Begeleiding boekenonderzoek
  •  Cafetariastelsel
  •  Werkkostenregeling
  •  Monitoren en realiseren van loonkostensubsidies

Arbeidrecht

Loopt u als ondernemer aan tegen vragen over arbeidsrecht of 
ondernemingsrecht? Wij werken samen met bedrijfsjuristen die 
u kunnen adviseren en begeleiden.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • 
Beëindigings- en vaststellingsovereenkomsten
  • Juridische begeleiding van ontslagprocedures
  • Ontslagprocedures via UWV of kantoorrechter

HRM

Het aannemen, begeleiden en afscheid nemen van medewerkers is een aspect van het ondernemerschap waar veel ondernemers niet dagelijks mee bezig zijn.

Wij helpen u met het opstellen van arbeidsovereenkomsten, aanvullende arbeidsvoorwaarden en bijzondere zaken, zodat de afspraken tussen u en uw werknemer goed op papier staan. Dit voorkomt eventuele problemen in de toekomst, bijvoorbeeld in geval van een arbeidsconflict.

Contact opnemen

t:  +31 (0) 43 458 25 25
e:  info@euregiohr.nl