Wie zijn wij?

Wij zijn salarisadministrateurs in hart en nieren, dé deskundige partner voor het MKB. Ons team verzorgt niet alleen uw volledige salarisadministratie, maar staat u ook met raad en daad bij in het traject van arbeidsrecht, arbeidsovereenkomsten, sociale en fiscale wetgeving op het gebied van loonheffingen.
Het team van salarisadministrateurs maakt deel uit van Euregio HabetsRoyen, accountants & belasingadviseurs. Vertrouwd, persoonlijk en een scherpe prijs-kwaliteit verhouding.

Als ondernemer met personeel bent u bij wet verplicht om een salarisadministratie bij te houden. Zelf doen vereist veel vakkennis, want een salarisadministratie is een complexe materie. Bovendien is het ook tijdrovend. Het is een maandelijks terugkerende taak waar u elke keer weer >jd voor moet vrijmaken. Tijd die u waarschijnlijk liever besteedt aan uw corebusiness.

Met onze brede kennis en ervaring ondersteunen wij ondernemers, groot of klein en nemen hun werk uit handen. U kunt alles of gedeelten aan ons uitbesteden, afhankelijk van uw wensen. Aan u de keuze!

Interesse in meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op: info@euregiohr.nl.

Even voorstellen

Eugène Blom

Eugène (1959) zag zijn levenslicht in Vilt en woont in Berg en Terblijt, beide dorpen maken deel uit van de Gemeente Valkenburg aan de Geul. Hij beschikt over een brede ervaring als administrateur bij een installatiebedrijf. Sinds 2000 werkt Eugène voor Euregio HabetsRoyen als salarisadministrateur. Uw zaken zijn bij hem in goede handen!

“Wij doen wat wij beloven en denken mee waar dit nodig is.”

Mat Lemmens

Mat (1962) is een geboren Maastrichtenaar. Woont sinds enkele jaren in het Belgische Lanaken, samen met zijn vrouw Germaine. Samen zijn zij trotse grootouders van Suzanne. Na 22 jaar jaar ervaring in diverse administratieve en managementfuncties, heeft Mat in 2002 de overstap gemaakt naar de Accountancy.

“De fiscale, arbeidsrechtelijke en sociale wetgeving wordt steeds complexer. Ik vind het een mooie uitdaging om onze klanten op al deze vakgebieden te ondersteunen en te ontlasten.”

Hugo Paquay

Hugo (1973) is de jongste van het team. Geboren in Eijsden, maar woont nu met zijn vrouw en 2 kinderen, net over de grens in de prachtige Voerstreek. Daar geniet hij van de mooie natuur en rust. Hugo werkt al meer dan 22 jaar voor Euregio HabetsRoyen als salaris- en personeelsadministrateur.

“De klant helpen door onder meer het adequaat zoeken naar oplossingen bij personele vraagstukken, zorgt voor klanttevredenheid. Dát maakt mijn baan veelzijdig en interessant.”

Ger van Geffen

Ger (1962) is geboren en getogen in Amby-Maastricht. Hij heeft 2 kinderen en een labrador. Als sinds maart 1986 maakt Ger deel uit van het team. Wil je meer over Ger weten? Lees zijn verhaal in de rubriek ‘Aangenaam’.

“Wij staan voor korte lijnen met de klant. Verzorgen een compleet pakket aan diensten met betrekking tot de salarisadministratie. Adviseren en ontzorgen, dat doen wij met plezier!”